0546-814684
Bel ons voor een afspraak
Informatie nodig?
Ook per mail kunt u ons bereiken

Onze praktijk


Heeft u klachten? In onze praktijk helpen wij u goed en snel

Ons personeel is hooggekwalificeerd met diverse specialismen en wij kennen ruime openingstijden. Wij plannen een eerste afspraak en/of behandeling binnen 24 uur. Kiezen we voor individuele behandelingen of voor één van de onderscheidende Benefit Beweegprogramma's. Samen met u bepalen we het gewenste resultaat en hoe we dat het beste kunnen bereiken. Zodat u weer kunt leven zoals ú dat wilt!

Door het predicaat Pluspraktijk onderscheidt de Fysiotherapie de Schipbeek zich.
Bij een Pluspraktijk staan de kwaliteit en snelheid van een behandeling en goede informatie voor u als patiënt centraal. Wij voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van korte wachttijden, medische kwaliteit en patiëntinformatie.
De eisen zijn onder meer gebaseerd op de officiële richtlijnen van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie en op wensen van diverse patiëntenverenigingen. Een onafhankelijk bureau toetst elke twee jaar of de praktijken voldoen aan de eisen. En niet onbelangrijk: Fysiotherapie de Schipbeek heeft contracten met alle zorgverzekeraars!

Wij zijn aangesloten bij:

Rugnetwerk Twente: 

Dit is een netwerk van een honderdtal fysiotherapeuten die gezamenlijk cursussen over rugklachten hebben gevolgd. Samen met medische wervelkolom specialisten maken zij afspraken over het beste te volgen beleid voor patiënten met rugklachten.

HVL-netwerk

Dit is een netwerk van fysiotherapeuten die gezamenlijk cursussen en bijeenkomsten volgen. Samen met andere zorgprofessionals maken zij afspraken over het beste te voeren beleid gericht op patiënten met hart, vaat en/of long aandoeningen.

Downloadbare folders

Algemene praktijk informatie

Patiëntinformatie

Klaar